Palvelut

Luonnollista kauneudenhoitoa Sinulle.
Varaa aikasi hemmotteluun tai lue lisää palveluista

Kasvohoidot

(kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu kulmien siistiminen)

Nuoren ihonpuhdistus     71€ /60min
sis. ihonhoidon ohjausta, alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus/ultraäänikuorinta, naamio, hoitovoiteet.

Aloe vera kasvohoito         79€/  90min
kosteuttava / rauhoittava, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet

Cliniccare Karboksiterapia

Erikoiskasvohoito  99€ / 60min,
Sarjahoitona 4 x 12 päivän välein  376€  (Neljäs hoito 79€)

Karboksiterapia on tehokkaasti nuorentava hiilidioksidiin perustuva kasvohoito. Karboksiterapiassa kuljetetaan hiilidioksidia ihon pinnan alle erikoisnaamion avulla, johon kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa sekä ihon pinnan kasvutekijöitä. Ravintoaineiden ja hapen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy, lymfaattinen- ja verenkierto parantuvat, jolloin iho aloittaa uudistumisen. Hoidon jälkeen kollageenin- sekä elastiinin uotanto aktivoituvat, jolloin kasvosi silottuvat ja kirkastuvat.

Hoidon vaikutukset:
– Parantaa ihon joustavuutta, kiinteyttää ja madaltaa juonteita
– Vaalentaa tummia silmänalusia
– Vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista
– Rauhoittaa aknea ja nopeuttaaa ihon omia parantumisreaktioita.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, rakeeton kuorinta, kiinteyttävä karboksikangasnaamio, jonka vaikuttaessa tehdään rentouttava käsihieronta. Lopuksi kosteuttava naamio ja hoitovoiteet

Hoidon jälkeen iho voi loppupäivän punoittaa, joten tärkeät tapaamiset kannattaa sopia seuraavalle päivälle. Muuten erityistä toipumisaikaa ei tarvita. Kasvonaamion aikana iholla tuntuu pistelyä, joten perinteinen hemmotteluhoito tämä ei ole. Aurinkosuoja ainakin hoitopäivänä suositeltavaa.

Ei suositella erittäin herkälle, atooppiselle iholle.

PHYT'S Kasvohoidot

Phyt`s Soin Revitalisant Anti-Pollu      81€ / 90min
Kirkastava / uudistava / heleyttävä / aktivoiva.
Tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa.

Phyt`s Soin Capyl              81€  / 90min
Vahvistava / kosteuttava  / tasapainottava  / vaalentava.
Rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineenvaihduntaa. Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

Phyt`s Aromaclear soin purete     89€ /90min
Rasvainen / epäpuhdas iho.
Puhdistava ja talineritystä tasapainottava hoito rasvaiselle, epäpuhtaalle iholle. Vähentää finnien muodostumista, ehkäisee tulehduksia.

Phyt`s soin Phytissima nutrisson extreme      91€ / 90min
Vahvistaa / ravitsee / suojaa / kosteuttaa.
Atooppisen, kuivan ja herkän ihon ravitseva sekä suojaava hoitokokonaisuus. Suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan vahvistamalla ihon hydrolipidikalvoa.  Vähentää ihon hilseilyä ja kiristävää tunnetta. 

Phyt`s soin white bio active       93€ / 90min
Vaalentava / kirkastava / väriä tasoittava.
Phyts Soin White Bio Active on vaalentava hoito pigmenttiongelmaiselle iholle. Vaalentaa tehokkaasti maksaläiskiä ja tasoittaa ihon epätasaista väriä.  Suositellaan 6 x sarjahoitona ja ylläpitohoitona 1 x kk.

Phyt`s soin Multi-Vita Aromalliance Anti-Age         95€ / 90min
Korjaava / liftaava /  uudistava / elvyttävä.
Ravitseva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle. Korjaa tehokkaasti syviä juonteita, pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa, aktivoi verenkiertoa, lisäten ihon kirkkautta ja heleyttä.

Phyt`s Panacee le soin         122€ / 90min
Uudistava / kiinteyttävä / heleyttävä / korjaava / ravitseva / kosteuttava
H
emmotteleva luxushoito aikuiselle, ikääntyvälle iholle.  Hoito on ylellinen ja tehokas ihon kiinteyttäjä. Tarkkaan valikoidut raaka-aineet aktivoivat solutoimintaa, kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihon kimmoisuus paranee. Näkyvästi tehokas hoito jo yhdellä hoitokerralla.

Phyt`s Soin sublim eyes           57€    (kasvohoidon yhteydessä 47€)
Kirkastava / tummuutta vähentävä / turvotusta vähentävä / ravitseva
Soin Phyt’s Sublim Eyes on ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoito. Herkkä ja hauras silmänympärysiho tarvitsee hoitavat ja ravitsevat, mutta hellävaraiset hoitotuotteet. Elvyttää, kiinteyttää ja silottaa juonteita. Okluusionaamio tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta, virkistää ja pehmittää.

Phyt`s Soin Renov Chemical peel / Kemiallinen kuorinta     465€
Tehostaa ihon uusiutumista ja kosteuspitoisuutta /  aknearvet / syvät juonteet / pigmenttiläiskät
Hoito sopii hyvin kronologisesti vanhentuneelle, epätasaiselle iholle sekä pigmenttiläiskille. Hoito tehdään 1+4 sarjahoitona 10 päivän välein.  Ensimmäinen kerta on konsultaatiokerta, jossa saat kotihoitotuotteet (2x 40ml arvo 100€)

Jotta sarjahoidolla saadaan toivotut tulokset, asiakkaalla on hoitoon kuuluvat kotihoitotuotteet koko sarjahoidon ajan.  Kerron tarkemmin kotihoitotuotteista ja hoidosta konsultaatiokerralla. Sisältää 30% glykolihappoa (valmistettu sokeriruosta) Sarjahoidon aikana tulee välttää auringolle altistumista.

Esteet kemialliselle kuorinnalle: Erittäin herkkä ja helposti reagoiva iho, ihosairaus esim tulehduksellinen akne, psoriasis, rosacea, ekseema, syöpä tai ihokasvain.

Timanttihionta        80€/ 45min | Sarjahoitona  4 krt 5 vkon aikana   220€
sis. alkupuhdistus, timanttihionta, kosteuttava naamio ja hoitovoiteet.
Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, tärkeää on hoitojen välissä kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja välttää suoraa auringolle altistumista 2-3 päivää hoidon jälkeen, muutenkin suojautua riittävän korkealla suojakertoimella .

Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä

Mekaaninen ihonpuhdistus 15€ / 15min

Ultraäänikuorinta   20€ /15min
Tehokas ja kivuton ihon puhdistaja, nostaa talia ja epäpuhtauksia ihosta. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Kosteuttava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava, parantaa verenkiertoa.
Ei suositella jos olet raskaana tai sinulla on flunssa, sydämentahdistin, kilpirauhasen yli- tai ali-aktiivisuutta, astma, metalli-implantteja kasvojen alueella, täyte-aineita kasvoissa, juuri tehty kemiallinen kuorinta, aknen akuutti vaihe, kasvain.

Timanttihionta                        20€ / 15min
Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito. Hoidossa kuoritaan kuollut ihon pintasolukko pois timanttihiotun hoitopään ja alipaineimun avulla. Hoito puhdistaa ihoa tehden siitä sileämmän ja mahdollistaen hoitoaineiden paremman imeytymisen. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa, mahdollinen lievä punoitus laskee muutaman tunnin sisällä.  Tärkeää on hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa 2-3 päivää, ja muutoinkin käyttää UV- suojaavia tuotteita, koska uusi iho palaa herkemmin. Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito, kuorii ja puhdistaa ihoa, madaltaa ja vaalentaa arpia, silottaa matalia juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä, kiinteyttää ihoa, kivuton
Ei suositella jos: Erittäin ohut ja herkkä iho, Roaccutan lääkitys, märkivät, tulehtuneet näpyt, psoriasis, runsaasti luomia, kortisoni tai antibioottikuurien aikana

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, luonnollinen ja karvankasvua vähentävä karvanpoistomenetelmä. Sokerointi myös hoitaa ihoasi, koska sokerimassa poistaa karvojen lisäksi kuolleen ihon pintasolukon ja vaatteista mahdollisesti tarttuneet väriaineet ja kemikaaalit.  Sokerimassa on 100% luonnontuote.  Hoitolassani käytän Alexandrian tuotteita

Sokerointiin valmistautuminen:
– Älä poista karvoja ennen hoitoa, karvan olisi hyvä olla 0,5- 1cm pituisia jotta ne irtoavat helposti. säännöllisesti sokeroituna myös tätä lyhyemmät karvat alkavat irrota.
– Jos mahdollista älä käytä kosteusvoidetta hoidettavalla alueella
– Älä kuori hoidettavaa aluetta ennen sokerointia
– Varaa sokerointi aikasi niin, ettei sinun tarvitse saman päivän aikana hikoilla, ottaa aurinkoa tai saunoa.

Kerron tarkemmat kotihoito-ohjeet sokerointisi jälkeen.

Ylähuuli/ leuka  15€ / 15min (toisen sokeroinnin yhteydessä 10€)
Sääret   31€ /30min
Sääret + reidet    50€
Kainalot    24€  (säännöllinen, 4vkon välein toisen sokeroinnin yhteydessä 15€)
Käsivarret (ranteesta kyynärpäähän)  28€
Koko kädet    37€
Bikiniraja    24€ 

Kulmat ja ripset

Rolly King ripsien kestotaivutus   72€
sisältää kestovärjäyksen, kestotaivutus pysyy ripsissä 4-8 viikkoa. Taivutuksen jälkeen ripsiä ei saa kastella 24h, tämä vaikuttaa taivutuksen pysyvyyteen.

Rolly King Kulmien laminointi         50€
sisältää kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun 15min

Rolly King pakettihinta Kulmat + ripset       105€
sisältää kestovärjäykset ja kulmien muotoilun 15min

Kestovärjäykset  (kasvohoidon yhteydessä )
Kulmat       25€  (20€)
Ripset        25€  (20€)
Kulmat ja ripset       37€    (35€)
Kulmien muotoilu     15€ / 15min

Meikit

Päivämeikki     38€ / 30min
Ilta / juhlameikki    69€ / 90min
Maskeeraus alk 69€ /h

Varaa aikasi hemmotteluun

Erämiehentie 14 , 33960 Pirkkala
050 5455480 
info@hoitolahuone.fi

Avoinna ma-la joustavasti

Ei erillistä odotustilaa, joten riittää että saavut paikalle noin 5 min ennen aikaasi.
Meillä asustaa myös pieni koira, joten allergiavapaa hoitola ei ole.